صنایع غذایی و شاخه های وابسته

به دلیل فیلتر شدن سرویس بلاگ اسپات مطالب وبلاگ قبلی از این به بعد در این مکان درج می شوند

صنایع غذایی و شاخه های وابسته

به دلیل فیلتر شدن سرویس بلاگ اسپات مطالب وبلاگ قبلی از این به بعد در این مکان درج می شوند

توانایی آرد نخودچی در کاهش آکریل آمید موجود در نان آرد کامل

نتیجه مطالعه ای که به تازگی در نشریه بین المللی علوم و فن آوری مواد غذایی منتشر شده مدعی شده است با کمک آرد نخودچی می توان میزان آکریل آمید موجود در نان تهیه شده از آرد کامل را به شدت کاهش داد.

ادامه مطلب ...

تفاوت کره و مارگارین


هنگامی که نام این دو ماده غذایی شنیده می­شود اولین سؤالی که به ذهن  خطور میکند این است که چه خصوصیاتی این دو ماده غذایی را از هم متمایز می­سازد و یا این که مصرف کدام یک از آن­ها بهتر است.اگرچه کره و مارگارین هر دو به عنوان  منابع چربی شناخته می­شوند، اما هر کدام از آنها از منبعی متفاوت استخراج می­گردند و در نتیجه نوع چربی­های تشکیل دهنده آنها متفاوت است.

ادامه مطلب ...