-
[ بدون عنوان ]
دوشنبه 11 اسفندماه سال 1393 22:20
-
[ بدون عنوان ]
جمعه 8 اسفندماه سال 1393 22:00
-
[ بدون عنوان ]
جمعه 8 اسفندماه سال 1393 22:00
-
[ بدون عنوان ]
یکشنبه 3 اسفندماه سال 1393 22:04
-
[ بدون عنوان ]
پنجشنبه 30 بهمنماه سال 1393 22:56
-
نمونه ای از عناوین پایان نامه به زبان انگلیسی
چهارشنبه 31 خردادماه سال 1391 08:57
THESIS UNDERWATER TARGET DETECTION USING MULTIPLE DISPARATE SONAR PLATFORMS Submitted by Nicholas Harold Klausner Department of Electrical and Computer Engineering In partial fulfillment of the requirements For the Degree of Master of Science Colorado State University Fort Collins, Colorado Fall 2010
-
[ بدون عنوان ]
دوشنبه 8 خردادماه سال 1391 10:37
کمانش Buckling مقاوم Resistant مهاربند Brace مهاربند مقاوم در کمانش Buckling Resistant Brace ( BRB) قاب با مهاربند مقاوم در کمانش Buckling Resistant Brace Frame ( BRBF) Resistant قاب با مهاربند مقاوم در کمانش Buckling Resistant Brace Frame ( BRBF) شکل پذیری ductility مقاوم در خمش moment-resisting میراگر هیسترزیس...
-
[ بدون عنوان ]
شنبه 6 خردادماه سال 1391 14:44
-
واژه نامه
جمعه 29 اردیبهشتماه سال 1391 17:51
لینک های زیر علاقه مندان را به سایت هایی هدایت می کنند که حاوی واژه های تخصصی رشته های ذیل هستند (مناسب برای مترجمان، دانشجویان و غیره). در آینده لینک های جدیدی نیز به این مجموعه افزوده خواهد شد. التماس دعا واژه نامه پزشکی***** واژه نامه آمار***** فهرست اصطلاحات بیمه*** واژه نامه مدیریت پروژه***** برخی از واژه های...
-
پارک ملت (اردیبهشت 1390)
جمعه 9 اردیبهشتماه سال 1390 20:13
-
توانایی آرد نخودچی در کاهش آکریل آمید موجود در نان آرد کامل
چهارشنبه 17 فروردینماه سال 1390 19:02
نتیجه مطالعه ای که به تازگی در نشریه بین المللی علوم و فن آوری مواد غذایی منتشر شده مدعی شده است با کمک آرد نخودچی می توان میزان آکریل آمید موجود در نان تهیه شده از آرد کامل را به شدت کاهش داد. آکریل آمید در پی واکنش بین قندها و اسیدهای آمینه ای که آسپاراجین نامیده می شوند تشکیل می شود. فرایند مذکور که به واکنش میلارد...
-
تفاوت کره و مارگارین
سهشنبه 2 فروردینماه سال 1390 18:00
هنگامی که نام این دو ماده غذایی شنیده میشود اولین سؤالی که به ذهن خطور میکند این است که چه خصوصیاتی این دو ماده غذایی را از هم متمایز میسازد و یا این که مصرف کدام یک از آنها بهتر است.اگرچه کره و مارگارین هر دو به عنوان منابع چربی شناخته میشوند، اما هر کدام از آنها از منبعی متفاوت استخراج میگردند و در نتیجه نوع...